Kokemusasiantuntijat

Meiltä voit tilata koulutetun kokemusasiantuntijan tilaisuuteen. Ota yhteyttä sähköpostitse, ja kerro meille millaiseen tilaisuuteen haet kokemusasiantuntijaa ja toiveitasi. 

Kokemusasiantuntijamme:

Maarit Ojanen

Olen koulutettu kokemusasiantuntija päihdeläheisen ja koulukiusatun roolissa sekä oman perheen sisäisen mielenterveysongelmien seuraaja.  Olen alkoholismin ja väkivallan ympäröimästä perheestä. Koulukiusaamista oli koko kouluajan, joka oli välillä pahempaa, mutta pääsääntöisesti syrjimistä ja haukkumista. Itse olen myös seurannut lapsen mielenterveyden kanssa kamppailua, ja toisen lapsen alkoholismia. 

Toivottavasti saan kertoa tarinani paremmin teille.

Satu Mylly

Olen usean somaattisten sairauksien kokemusasiantuntija. Sairastan itse Crohnin tautia, nivelreumaa, verenpainetautia ja olen toiminut omaishoitajana syöpäpotilaalle. Olen myös väkivaltaisen alkoholisti perheen lapsi, joka myöhemmin sairastui keskivaikeaan masennukseen. Kouluttauduin kokemusasiantuntijaksi, sillä haluan auttaa muita ja olla tukena muille samassa tilanteessa oleville.

Reima Kastman

Olen Reima ja sairastan päihderiippuvuutta. Raitistuin vuonna 2015, jonka jälkeen kouluttauduin päihde- ja läheisriippuvuus sairauksien kokemusasiantuntijaksi.

Olen toiminut jo vuosia näistä sairauksista kärsivien tukena ja apuna. Mielelläni kerron lisää näistä sairauksista ja itsestäni. Ota yhteyttä jos asia kiinnostaa.